Przyprawiające o zachwyt warsztaty kulinarne z Appetitą i Ewą Wachowicz

by admin
0 comment

Appetita, z portfolio firmy Colian, zorganizowała niezapomniane warsztaty kulinarne z ekspertką dobrego smaku i stylu, Ewą Wachowicz. 20 czerwca br. laureaci konkursu „Przypraw nas o zachwyt 2” doskonali umiejętności kulinarne pod okiem ambasadorki marki w studio Kulinarne Kreacje w Krakowie.

krakow 1 1 585x390 - Przyprawiające o zachwyt warsztaty kulinarne z Appetitą i Ewą Wachowiczkrakow 2 1 585x439 - Przyprawiające o zachwyt warsztaty kulinarne z Appetitą i Ewą Wachowiczkrakow 3 1 585x390 - Przyprawiające o zachwyt warsztaty kulinarne z Appetitą i Ewą Wachowiczkrakow 4 1 585x878 - Przyprawiające o zachwyt warsztaty kulinarne z Appetitą i Ewą Wachowiczkrakow 5 1 585x390 - Przyprawiające o zachwyt warsztaty kulinarne z Appetitą i Ewą Wachowicz

Po sukcesie pierwszej edycji konkursu „Przypraw nas o zachwyt” Appetita zrealizowała jego drugą odsłonę, którą skierowała do fanów fanpage’u „Appetita. Smak i Styl” na Facebook.com. Tym razem uczestnicy mieli za zadanie skomponować świąteczną potrawę, wymyślić dla niej kreatywną nazwę oraz przedstawić ją na zdjęciu w dowolnej aranżacji wraz z przyprawami marki Appetita. Nagrodą główną był Thermomix i kameralne warsztaty kulinarne z Ewą Wachowicz, gwiazdą i ekspertką dobrego smaku oraz stylu i jednocześnie ambasadorką marki Appetita.

Dziesięciu finalistów konkursu „Przypraw nas o zachwyt2” spędziło niezapomniany weekend w Krakowie w towarzystwie Ewy Wachowicz. W piątek 19 czerwca poznali ambasadorkę Appetity podczas wspólnej kolacji w jej restauracji Zalipianki. Jednak to sobota 20 czerwca była dniem najbardziej obfitującym w atrakcje i emocje. Gala wręczenia nagród miała miejsce w studio Kulinarne Kreacje. Gwoździem programu były warsztaty kulinarne oraz wspólny posiłek z Ewą Wachowicz. Uczestnicy wydarzenia pod okiem ekspertki zdobywali wiedzę na temat pesto i łączenia go z różnymi rodzajami makaronu. Razem z mistrzynią smaku i stylu przyrządzali bakłażany pod ser halloumi, a także wyśmienite desery. Ewa Wachowicz dzieliła się kulinarnymi ciekawostkami i praktycznymi trikami przydatnymi w kuchni. Bogactwo smaku podczas warsztatów i inspirację do własnych kuchennych eksperymentów zapewniły zioła oraz przyprawy marki Appetita. To były dwa dni, które z pewnością każdy z finalistów konkursu będzie wspominał z uśmiechem na ustach.

Akcja „Przypraw nas o zachwyt2” została zrealizowana przez agencję Preria. Za działania PR dla marki Appetita odpowiada Kolterman Media Communications.

Źródło: materiał prasowy

Related Posts

Ta strona korzysta z ciasteczek (plików cookie) aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Jeśli nie chcesz instalować tych plików, przejdź do ustawień swojej przeglądarki. Akceptuję Czytaj więcej